Gå til hoved indhold

Aktiv hverdag

Når du er aktiv, øger du din livskvalitet og sundhed.

 

Vi tilbyder hverdagsrehabilitering til borgere, der ikke længere har så let ved at klare de daglige gøremål selv. Målet er, at du genvinder eller fastholder dit fysiske funktionsniveau bedst muligt.

Vi sætter medinddragelse højt, derfor inviterer vi beboerne ind i planlægningen.

Planlægning af kulturelle tilbud og hverdagsaktiviteter sker ud fra forebyggelse af ensomhed og for at sikre så stor mulighed for ture i nærmiljøet som muligt.

Som hverdagsaktiviteter kan nævnes vores morgenmadscafé, spisegrupper og banko, og vi går ture. Derudover cykelture i vores Christiania-cykel. Vigtigst af alt curling hver tirsdag og torsdag samt it-klub hver mandag.

Ofte kan man se beboerne sidde med nogle store VR-briller og træde i pedalerne. Konceptet med VR-brillerne er at øge motivationen for træning. For når benene ikke er helt så stærke, som de har været, så er det et dejligt sceneskift at cykle rundt i smukke omgivelser, også selvom det foregår på plejehjemmet.

Kulturelle tilbud

Her kan nævnes cirkus, teater og musik samt deltagelse i Gentofte-dage arrangeret af Seniorrådet i Gentofte. Derudover ’åbner’ beboere og pårørende caféer med musiktemaer.

Fester og arrangementer

I vores handikapvenlig bus kører vi ture fx op og ned ad Strandvejen, til vandet og en tur på café. Vi kører også til Dyrehaven eller i Tivoli og på Bakken.

Vi afholder blandt andet jule- og påskefrokoster med medarbejderne. Til Sankt Hans inviterer vi også de pårørende.