En typisk dag i Adelaide vuggestue.

  

En typisk dag i Adelaide Vuggestue, starter kl. 7. Der er to voksende til at modtage børn, til kl. 7:30 hvor der kommer en ekstra personale. Vi sætter stor vægt på at afleveringen forgår i så rolige omgivelser som muligt, og børn har en voksen der tager sig god tid til at tage i mod.

Kl. 9 har vi morgensamling hvor vi, siger godmorgen til hinanden og ser hver der er kommet i dag. Bagefter får vi lidt at spise og drikke. Til hver morgensamling laver vi forskellige små lege. Det kan være sang og fagte lege, Kims leg m.m. Efter morgensamling har en masse aktiviteter. Nogle skal på tur, andre i kreativ gruppe, storbørngruppe, sproggruppe m.m. Vi er næsten altid ude hver dag.

Kl. 11 er det spisetid. Vi starter med at alle vaske hænder og sætter sig til bords. Spisesituationen bruger vi, udover at få mad og drikke, til at snakke om dagen. Hvad vi har lavet og hvem der har været på tur m.m. Grunden til at gør dette, er at vi mener at spisesituationen skal være rolig, social og hyggelig. 

Kl. 12 er det sovetid. Børnene bliver lagt i seng, og ofte bliver der læst en godnathistorie. 

Kl. ca. 14:30 er alle børn kommet op og blevet skiftet. Når alle er kommet op får vi lidt at spise og drikke. Vi læser som ofte en bog, eller laver andre små lege. Efter vi har fået lidt at spise, er der leg på stuen eller på legepladsen.