Fødselsdage

Når børnene har fødselsdag bliver de fejret på behørig vis. Vi hejser flaget og de får en flot mappe med tegninger, som deres kammerater har tegnet. Børnene skal ikke selv have gaver med. Festen foregår altid om formiddagen og afsluttes kl. 13.00. Da børnene er begejstrede for at komme af sted, kommer vi meget gerne hjem til fødselaren og fejrer fødselsdagen. Det er også spændende at vise andre, hvordan man bor.  Vi vil gerne spise sundt og der er mange alternative muligheder til slik og kager. Spørg endelig på stuen.

Selvfølgelig kan fødselsdagen også afholdes i børnehaven og vi skal nok sørge for at der bliver festet. Der er flere måder at tilrettelægge festen på, men tag altid en snak med personalet på stuen, så vi kan få den bedste mulige fest.

Private fødselsdage, hvor ikke alle skal med, skal holdes i weekenden og invitationerne sendes hjem. Det er ikke rart at blive holdt udenfor. I enkelte tilfælde kan det ske at Bjørnebanden  gerne vil invitere resten af BB med hjem. Det er sjældent, men vi synes det er ok, når bare alle BB børn på stuen deltager.

Vi går ikke hjem til fødselsdag om fredagen med mindre det er på dagen.